Lun-Vier: 8am – 7pm
PLA D’ACCIÓ BARCELONA SOSTENIBLE

Fins el 30/6 des de Kadima Energy estem duent a terme un pla per aconseguir millorar l’eficiència energètica de la restauració Barcelonina. Aquesta acció es troba dintre el programa municipal “Barcelona Comerç + Sostenible” en col·laboració amb el Gremi de Restauració de Barcelona. L’objectiu del qual és proporcionar una rebaixa fiscal en aquells negocis que implementin accions que facin més sostenibles el seu negoci. I des de Kadima Energy hem sigut un dels 7 partners escollits per, en el nostre cas, millorar l’eficiència energètica.

A part de l’esmentada millora que proporcionem a través de l’optimització dels costos dels subministres, els diferents agremiats podran gaudir d’una bonificació del 10% del preu públic del servei de recollida de residus comercials i industrials durant l’any 2024. D’altra banda, també aconseguiran una bonificació del 50% sobre la targeta d’usuari per utilitzar els punts verds de la zona.

A continuació, us deixem el formulari d’inscirpció i el telèfon d’atenció a l’agremiat per a qualsevol dubte. Últims dies per a acollir-vos-hi, esteu a temps.

Formulari d’inscripció

Atenció a l’agremiat: +34 722 858 769

Considerem que és una mesura molt encertada per donar un cop de mà als restauradors en aquest aspecte i, des de Kadima, reafirmem la nostre voluntat d’ajudar en tot el que sigui possible als restauradors Barcelonins. Ens enorgullés poder ser una de les 7 empreses partners del gremi seleccionades per ajudar els diferents agremiats a través de les nostres accions d’eficiència i més tinguen en compte que els altres partners seleccionats són empreses de gran renom com per exemple: Heineken , Uber o Glovo entre d’altres.

220915_Sello_colaborador
Anterior post
Guía de Partners 2023/2024 – Gremi de Restauració BCN
Siguiente post
Inauguración nueva oficina de Kadima Energy
logotip_kadima